IMG 4484

OLDEBROEK- Zaterdagavond heeft voetbalvereniging OWIOS een sponsorfeestavond gehouden bij Coelenhage in Wezep. Het was een geslaagde avond met een Zwols/Overijssels-tintje, want deze keer was voetbalcoach Art Langeler uitgenodigd. Art Langeler is vooral bekend als succesvol coach van PEC Zwolle in de jaren 2010 tot met 2013. Daarna werd hij hoofd jeugdopleiding bij PSV en sinds 2016 is hij coach van Jong Oranje bij de KNVB. Art gaf samen met Jan van Staa, oud-voetballer van FC Utrecht en Heracles en oud-trainer van Heracles, FC Twente en Go Ahead Eagles. Verder was ook Tijmen van Wissing, sportverslaggever bij RTV-Oost en clubwatcher van de Overijsselse voetbalclubs, aanwezig met zijn scherpe vragen en nieuwtjes. Dit onder leiding van de bekende presentator Bert van Losser, bekend als "sidekick" Radio-Oost verslaggever. Ook werd de eigen hoofdtrainer Wilfred Westerhuis flink aan de tand gevoeld. Kortom, de liefhebbers van pure voetbalverhalen zaten deze avond helemaal goed.

Het geheel werd op een ludieke wijze door Bert van Losser geïnterviewd. Als eerste directeur voetbalontwikkeling bij de KNVB hoopt de bond met Art Langeler het Nederlandse voetbal te verbeteren. Volgens Art ziet de toekomst ervoor Nederland goed uit, na een mindere tijd ziet er nu veel jong talent aan te komen en zie je dat ook wekelijks terug bij veel clubs maar ook is de sfeer in en om Oranje anders. Dit komt niet alleen door Ronald Koeman en zijn staf maar ook door de KNVB zelf. Ook werd de nieuwe trainer van PEC besproken, de overgang van Jaap Stam naar Feyenoord en denkt men dat PSV toch kampioen gaat worden. In een boeiende, interactieve en leerzame bijeenkomst konden de heren hun meningen geven en zienswijze vertellen en het was duidelijk dat Art Langerer een duidelijke werkwijze heeft. "Meer en betere trainers op alle niveaus, dat wordt in onze ogen een van de belangrijkste succesfactoren in de komende jaren. Maar ook het ontwikkelen van het amateurvoetbal met zijn vele talenten (jeugdplan Nederland)" volgens Art.

Verder was het compleet verzorgd koud- en warmbuffet door sponsor Café Restaurant & Partycentrum Coelenhage zeer aangenaam. De technische verzorging was in goede handen van een andere sponsor BPM Media & Entertainment. Na het eerdere succes met Johan Derksen, Bas Nijhuis, Hans Kraay, Gertjan Verbeek en René van der Gijp op de sponsoravond van OWIOS was ook Art Langeler en weer een voltreffer. Bestuurslid Alex Jonker en zijn sponsorcommissieleden hebben veel tijd en energie in deze avond gestoken en zij mochten van de vele aanwezigen complimenten ontvangen voor deze goed georganiseerde avond. De sponsorcommissie organiseerde deze avond als waardering voor de belangrijke rol die de sponsoren spelen binnen OWIOS en waarbij de 3 O’s centraal stonden: Ondernemen, Ontspanning en OWIOS!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment