Flyer Spieren voor Spieren zaterdag 30 maart 2019

OLDEBROEK - Op zaterdag 30 maart 2019 gaat het gebeuren, een benefiet voor “Spieren voor Spieren”. Onder leiding vanv  toparbiter Dick  Jol  zal  Wimmie  Bouma met zijn artiestenteam het opnemen tegen Kokki’s Café van de gebroeders Gerjan en Corid van ‘t Hul. In de wedstrijd van 2 maal 30 minuten zal Dick Jol er voor zorgen dat de wedstrijd sportief zal verlopen. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het hoofdveld van de vv OWIOS, Sportpark Bovenmolen te Oldebroek en zal om 16:00 uur van start gaan. De entree is gratis, wel zal er bij de poort een melkbus staan voor een vrijwillige bijdrage.

Tijdens de wel bekende derde helft zullen artiesten, waaronder Spang!, Jaman, Burdy, Lytse Hille, Arjan Venemann, Maria Goosen, Dick Fijn jr., het IJsselduo en vele anderen, een paar nummers ten gehore brengen.

Tijdens deze muziekfestiviteiten vinden een veiling en verlotingplaats en de opbrengst is voor “Spieren voor Spieren”. Prijzen die te winnen of op te bieden zijn, lopen uiteen van een koelkast tot een mode cheque, van een dinerbon tot optredens van Wimmie Bouma & Antoon Wolters. Hendrie en Willie van ’t Hul hebben de wedstrijdbal gesponsord en op deze bal zullen alle spelers hun handtekening zetten en dan zal deze geveild worden voor “Spieren voor Spieren”.  Bij goed weer zal er buiten voor de kinderen wat vertier staan, waaronder een springkussen. De avond zal rond 21:00 uur afgelopen zijn.

Wimmie Bouma, Kokki’s Café, stichting Spieren voor Spieren, vv OWIOS en alle andere sponsoren en vrijwilligers nodigen wij u graag uit op Sportpark Bovenmolen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment