VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 opnieuw een uitwedstrijd. Dit keer gaat de reis naar Woudenberg. De wedstrijd op sportpark De Grift begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter  Kevin Weever. Woudenberg bezet met nog acht wedstrijden op het programma de tweede plaats. De ploeg van hoofdtrainer Jeroen Peters heeft een punt minder dan koploper Unicum. Woudenberg heeft de eerste periodetitel op zak en is sowieso verzekerd van een plaats in de nacompetitie. De ploeg wil echter meer en dat is kampioen worden. Het leek met de winterstop ook hard op weg om dat te gaan worden, maar even kwam de klad in de succesreeks.  Woudenberg lijkt zich weer hersteld te hebben van deze inzinking, maar toch kwam het twee weken geleden niet verder dan een 1-1 gelijkspel in en tegen Renswoude. Vorige week maakte het echter korte metten met OWIOS en werd in Oldebroek met maar liefst 0-6 gewonnen.

VSCO’61 kende ook een slechte reeks na de winterstop. Alleen een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen De Valleivogels, maar hierna werden drie wedstrijden op rij verloren. De laatste twee wedstrijden wist VSCO’61 weer tot succes te komen. Eerst werd thuis tegen ESC met 2-0 gewonnen en afgelopen week werd een 1-1 gelijkspel behaald in de uitwedstrijd tegen Lunteren. Helaas liet VSCO’61 dé kans liggen om met een overwinning van het veld te stappen.

De ontknoping van de competitie belooft erg spannend te worden. Dat geldt voor zowel de bovenste als onderste ploegen. Woudenberg strijdt om het kampioenschap met Unicum, De Valleivogels en AVW’66, zoals het nu zich laat aanzien. VSCO’61 staat op de negende plaats met 23 punten en moet er alles aan doen om weg te blijven van de degradatiezone. De onderlinge verschillen zijn echter klein en in de laatste deel van de competitie kan nog van alles gebeuren.

De thuiswedstrijd op 23 februari tegen Woudenberg werd met 1-3 verloren. Doelpuntenmakers waren namens Woudenberg tweemaal Nick de Greef en eenmaal Mark de Graaf. Wesley Pater wist namens VSCO’61 uit een vrije trap tegen te scoren. De vraag is natuurlijk of VSCO’61 kan stunten in Woudenberg. Hoofdtrainer Bülent Akar kan beschikken over een vrijwel geheel fitte selectie en de punten zijn hard nodig. Wellicht voldoende aanleiding om er een echte wedstrijd in Woudenberg van te maken.

De spelersbus vertrekt zaterdag vanaf Sportpark De Heughte om 12:00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment