WHC

WEZEP - De technische commissie is verheugd te melden dat drie spelers hebben aangegeven in het nieuwe seizoen uit te komen voor WHC. Jasper Bremmer komt over van zaterdaghoofdklasse vv Berkum. Jasper is 28 jaar en is werkzaam bij Canon Nederland als accountmanager. Jasper heeft de jeugdopleiding van PEC Zwolle doorlopen en is in 2010 overgestapt naar Sportclub Genemuiden waarmee hij destijds uitkwam in de topklasse en de laatste twee seizoenen in de Hoofdklasse.   Na 6 jaar SC Genemuiden maakte hij de overstap naar vv Berkum waarin hij in zijn eerste seizoen promoveerde naar de hoofdklasse. Na 3 seizoen vertrekt de centrale verdediger uit Zwolle en komt over naar WHC. De komst van de ervaren Bremmer is voor WHC een welkome versterking.

Patrick Maneschijn komt over van Sparta Nijkerk. Patrick is 22 jaar. Patrick is met voetballen begonnen bij Sallandia met een tussenstap bij sv Schalkhaar waar zijn voetballende kwaliteiten opvielen hierdoor kreeg hij de kans om de overstap te maken naar de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. Na de opleiding maakt Patrick in het seizoen 2016-2017 zijn debuut in de Eredivisie voor Go Ahead Eagles. In het seizoen 2017-2018 kwam hij in 19 officiële wedstrijden binnen de lijnen in de Adelaarshorst. Vorig seizoen maakte de snelle buitenspeler de overstap naar Sparta Nijkerk maar door een blessure aan de rug heeft Patrick van weinig waarde kunnen zijn voor de opponent van WHC aanstaande zaterdag.

Maxim van der Meer komt over van ASV Dronten. Maxim is 20 jaar. Maxim heeft de jeugdopleiding van PEC Zwolle doorlopen en het laatste half jaar in de belofte van PEC Zwolle en kwam in 12 wedstrijden in de beloften competitie tot 7 doelpunten. In de winterstop heeft PEC Zwolle van meerdere spelers afscheid genomen vanuit de selectie van de beloften. ASV Dronten heeft Maxim bereid gevonden om het seizoen in Dronten af te maken. In de wedstrijden welke de technische commissie heeft bekeken heeft Maxim aangetoond een hardwerkende en scorende spits te zijn. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment