Bove en Sellis 12

OLDEBROEK - Ondanks de vele regen kon op zondag zeventien maart de wedstrijd om het Nederlandse kampioenschap voor zijspannen gewoon doorgaan op circuit Gageldijk in Lochem. Het gehele sidecarcrossteam Boeve en Sellis was ook weer van de partij. Het koppel wist met een twaalfde tijd op de klok toch nog op de eerste startrij te komen voor de 1e manche. De start van de 1e reeks was redelijk en het duo reed als twaalfde naar de eerste springbult toe om vervolgens bij de eerste rechtse bocht buitenom te gaan. De twee probeerde een inhaalslag te maken maar dit lukte niet en uiteindelijk kwamen  Jeroen en Rick als elfde over de finish.

Nu was de hoop erop gevestigd om in de 2e heat een goede uitslag neer te zetten en dit leek ook te gaan gebeuren. De start was zeker goed en men begon men als tiende met hun race. Maar een paar ronden later sloeg het noodlot toen. Boeve en Sellis kregen te maken met pech en moesten de wedstrijd staken. Het bleek te gaan om een gescheurde uitlaatbocht en daarmee was het uit en over. Zo bleef een goede uitslag uit voor Jeroen Boeve en Rick Sellis ´.

Jeroen liet na afloop weten: ´Ik werd er even moedeloos van, want het rijden ging ons een stuk beter af dan in de 1e manche en er had zeker meer ingezeten´. Hopelijk zal het komende zondag beter aflopen voor het sidecarcrossteam Boeve en Sellis, want dan staat er weer een wedstrijd op de rol en wel op het circuit van Varsseveld.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment