Heuvelruiters

WEZEP - Afgelopen weekend werd er in Luttenberg een dressuurwedstrijd voor pony’s gehouden. Yasmin Westerink kwam hier met haar pony’s Bjirmen’s Sjerp en Cappuccino Royale G aan de start. Met Bjirmen’s Sjerp startte zij in de klasse L1-DE. Hier mocht Yasmin de 2e en 4e prijs in de mee naar huis nemen met 208 en 202 punten. ’s Avonds is Yasmin met Cappuccino Royale gestart in de kür op muziek. Hier werd de klasse Z gewonnen met 65.7% en werd de combinatie overall 3e.

Faye Reintsema ging ook van start in Luttenberg. Samen met Prince startte zij in de klasse M2-CDE. De eerste proef werd gewonnen met 207,5 punten en hierdoor mocht de combinatie van start in de finale. Hier werd een mooie score van 63,25% neergezet

Rosan van de Goor startte haar pony Elexa in de klasse Z1/Z2-DE in Bunschoten-Spakenburg. Dit ging niet zonder succes, want Rosan won beide proeven met 69,63 en 69,75%.

Quiana Altena was dit weekend te vinden in Steenwijkerwold. Met haar pony Flessenbos Florian won zij beide parcoursen met 80,5 en 78 stijlpunten. Haar andere pony Liberty was net zo succesvol, want ook hij won beide parcoursen met tweemaal 80 stijlpunten.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment