OWIOS

OLDEBROEK - OWIOS speelde zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen nr 3 Woudenberg. De wedstrijd werd gespeeld op kunstgrasveld, waar de wind vrij spel had wat goed voetbal onmogelijk maakte. De eerste helft ging gelijk op, Woudenberg speelde iets gemakkelijker maar OWIOS compenseerde met inzet veel. Beide ploegen kregen enkele kansjes waarvan in de 20e minuut Woudenberg de grootste kreeg. Uit een tegenaanval werd er hard op de paal geschoten. De 2e helft was net 5 minuten oud toen er 2 fatale minuten van voor OWIOS aanbraken. Linksback Boon gleed uit wat de weg vrijmaakte voor uitblinker Mark de Graaf die hard diagonaal binnenschoot: 0-1.  Een minuut later was het weer raak, balverlies op het middenveld bracht de bal bij Nick de Greef, die hard in de korte hoek raak schoot: 0-2.  OWIOS was duidelijk de kluts kwijt. Vanaf de aftrap werd de bal ingeleverd en Dick de Greef lobde de bal van ver over de voor zijn doel staande van Olst: 0-3 en de wedstrijd was gespeeld. OWIOS probeerde er nog wel wat van te maken, maar weinig lukte. Woudenberg profiteerde en scoorde nog 3 maal door doelpunten van Makonga, een strafschop van Hanna waarna Mark de Greef de laatste voor zijn rekening nam: 0-6.

Een sneue uitslag, vooral voor de debuterende doelman Jacco van Olst, die toch een goede wedstrijd speelde, maar door de ploeg in de steek werd gelaten. Snel vergeten deze wedstrijd. Volgende week staat de derby tegen ESC op het programma en zal er gewonnen moeten worden

Aanvang op “Bovenmolen” is 17,00 uur.

Opstelling OWIOS:  van Olst; de Boer; Nagelhout (59’ Hop );Boon ( 78’Mensink ); Bastiaan, Bultman (Essaddouqi 61’); Harmelink;Uitslag; M Bastiaan en Van Haagen.

50’ 0-1 Mark de Graaff

51’ 0-2 Nick de Greef

52’ 0-3 Nick de Greef

68’ 0-4 Emmanuel Makonga

76’ 0-5 Robin Hanna

90’ 0-6 Mark de Graaf

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment