WEZEP - Stefanie de Groot was dit weekend met haar paard Eva te vinden op de dressuurwedstrijd in Vinkega. De combinatie had daar hun debuut in de klasse M1. Er zaten nog enkele schoonheidsfoutjes in de proef, maar de amazone mocht toch de 1e prijs in ontvangst nemen. De proef werd beoordeeld met 189 punten. Henrieke van Olst was naar Garderen afgereisd. Samen met haar paard Annerina kwam ze uit in de klasse L2 dressuur. De combinatie wist twee keer de 1e prijs te behalen. De proeven werden beoordeeld met hele mooi punten: 210 en 225!

Dit weekend werd er ook een springwedstrijd in Staphorst georganiseerd. Marlous Bruins ging op dit concours van start met haar paar Everdean. De combinatie kwam uit in de klasse L. Er werd tweemaal een foutloos parcours verreden en hiermee mocht er een 4e prijs mee naar huis genomen worden. Vorige week wist Marlous ook in de prijzen te vallen op het concours in Hierden. De amazone wist in de klasse B een foutloze ronde te springen, wat goed was voor een 6e prijs. In de klasse L werd er ook weer twee keer foutloos rond gereden. Dit bleek uiteindelijk goed te zijn voor een 8e prijs.

Gouden IJzer Luttenberg

Afgelopen week werd er Luttenberg het dressuurevenement Gouden IJzer georganiseerd. Op de vrijdagavond reed Noa van Beek met haar Mirando twee proeven in de klasse B. In de eerste proef wist de combinatie een puntentotaal van 194 te behalen. Dit was goed voor een 3e prijs. De tweede proef was goed voor 188 punten en hiermee mocht de 4e prijs in ontvangst worden genomen. Met deze resultaten behaalde Noa een ticket voor de finale van zaterdagavond. Om 22.50 uur verreed de combinatie hun dressuurproef voor twee juryleden. De proef was goed voor 205 en 209 punten. Dit was goed voor een hele mooie 2e prijs!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment