VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag gaat VSCO’61 op bezoek bij Lunteren.  De wedstrijd op sportpark De Wormshoef begint om 14:30 uur. Scheidsrechter is de heer R. (Remon) Tulen. VSCO’61 wist afgelopen zaterdag de eerste overwinning in competitieverband in dit jaar te behalen. Tegen buurman ESC werd een 2-0 overwinning geboekt. Broodnodige punten om niet verzeild te raken in een gevecht tegen degradatie. Door deze overwinning staan De Kanaries nu met 22 punten op de tiende plaats. De overwinning geeft wat lucht en hopelijk is dit het begin van de weg omhoog.

Zaterdag tegen Lunteren kan die weg verder ingezet worden. Er moet dan wel gewonnen worden van Lunteren dat  op de negende plaats staat. Afgelopen zaterdag wist Lunteren in de uitwedstrijd tegen FC Hordt met 2-2 gelijk te spelen. Het staat hierdoor samen met OWIOS  op 23 punten en binnen handbereik van VSCO’61.

Het wordt zaterdag opnieuw een zes-punten-wedstrijd voor beide teams. Met een competitie waarin zoveel ploegen aan elkaar gewaagd zijn niet verwonderlijk. Afgelopen seizoen wist VSCO’61 de uitwedstrijd met 0-2 te winnen. De thuiswedstrijd dit seizoen eindigde in een 2-1 overwinning voor De Kanaries. Hopelijk dat het lukt deze positieve reeks zaterdag door te trekken en met de drie punten huiswaarts te keren.

De spelersbus vertrekt zaterdag om 12:00 uur vanaf sportpark De Heughte.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment