heuvelruiters

WEZEP - Afgelopen donderdag werd er in Ermelo een dressuurwedstrijd voor ponies georganiseerd. De zogenaamde Zilveren Pauw. Janiek Boeve ging op deze wedstrijd van start met zijn pony Sundancer in de klasse L1 cat. D/E. De combinatie wist een nette proef neer te zetten wat goed was voor 187 punten en de 1e prijs. Met dit resultaat wist de ruiter zich te plaatsen voor de finale, welke op zaterdag verreden werd. De combinatie wist hun goede vorm vast te houden en mochten uiteindelijk de 3e prijs in ontvangst nemen. De prijs werd overhandigd door de burgemeester van Ermelo.

Zus Annelise Boeve ging met haar nieuwe pony Valencio van start in Hierden. De combinatie kwam uit in de klasse B dressuur cat. D/E. De amazone wist, ondanks de spanning bij haar pony, een mooie proef neer te zetten. De proef was goed voor 185 punten en hiermee mocht de 2e prijs in ontvangst genomen worden.

Foto: Mischa Bronkhorst

Vrijdagavond ging Mischa Bronkhorst met haar pony Campsterhovens Ranomi voor het eerst van start in de klasse L1 dressuur. De combinatie was eveneens te vinden op het concours in Hierden. Mischa wist de eerste proef te winnen met 202 punten. In de tweede proef viel de amazone net buiten de prijzen met 190 punten. Vorige week wist de amazone de klasse B goed af te sluiten. Ze reed twee ijzersterke proeven en dit werd door de jury beoordeeld met 201 en 205 punten. Dit was goed voor twee keer de 1e prijs. Mischa was samen met haar pony de beste combinatie van de rubriek en hiermee mocht ze een mooi Rabobank dekje in ontvangst nemen.

Springamazone Esmee Westerink ging van start op het concours in Heeten. Samen met haar pony Adje kwam ze voor het eerst uit in de klasse M. Dit ging niet onverdienstelijk. De combinatie mocht de 3e prijs in ontvangst nemen.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment