jael

WEZEP - Yael kooiker (foto) startte haar pony Goldfever vrijdagavond in Wezep. In de klasse B-DE mocht ze zich opstellen voor de 3e prijs. Afgelopen zaterdag was de combinatie net zo succesvol in Genemuiden. Hier werd in het klassieke parcours een 7e prijs gehaald en in het progressieve parcours een 8e prijs. Met deze resultaten mocht Yael naar de finale waar de combinatie naar de 6e plaats sprong. Louisa Pongers kwam ook van start in Genemuiden. In de klasse B-C mocht ze zich met haar pony Flash opstellen voor het oranje lint van het progressieve parcours. Hiermee mocht Louisa finale rijden. In de finale werd een snelle tijd neergezet en mocht de combinatie de 3e prijs ophalen.

Quiana Altena startte haar pony’s Liberty en Florian afgelopen vrijdagavond in Wezep. Met Liberty wist Quiana de klasse BB-B te winnen met 71 stijlpunten. Ook werd er een mooie 2e prijs behaald in de klasse B-AB met 73 stijlpunten. Met haar andere pony Florian was Quiana net zo succesvol. Ze wisten de klasse BB-D te winnen met 75,5 stijlpunten en in de klasse B-DE de 2e prijs te halen met 80,5 stijlpunt.

Caroline Veluwenkamp-Kragt startte haar paard Indigo zaterdag in Wezep. In de klasse L springen mochten zij de 6e prijd mee naar huis nemen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment