OWIOS

OLDEBROEK - Op een zeer winderig sportpark Schouw in Lelystad werd er om 15.00u afgetrapt. De eerste helft speelde zich voornamelijk af op het middenveld. Mede door de zeer harde wind was goed voetbal niet mogelijk. In de twintigste minuut scoorde Unicum vanuit buitenspel en werd de goal afgekeurd. Na dertig minuten voetbal was het wel raak. Het was Cees Toet die scoorde en zo zijn 25ste goal van dit seizoen maakte. De tweede helft had OWIOS veel meer balbezit en voetbalde het bij vlagen goed, maar creëerde te weinig.

OWIOS nam met nog een kwartier te gaan meer risico en stuurde Nagelhout naar voren om zo de gelijkmaker te forceren. Dit leidde echter niet tot echt grote kansen. In blessuretijd schoot Toet uit een counter de bal keihard op de lat. Direct daarna floot scheidsrechter O’Neil uit Zeewolde af. Waar stiekem een puntje mee naar Oldebroek genomen had kunnen worden, werd het nu een nipte nederlaag. Door deze overwinning is Unicum nu koploper geworden.

OWIOS treed volgende week aan tegen Woudenberg dat na vandaag koploper af is na een gelijkspel tegen Renswoude. De thuiswedstrijd tegen Woudenberg  begint om 14.30u. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment