VSCO

OOSTERWOLDE - Goed is de wedstrijd tussen VSCO’61 en ESC allerminst. Het is van beide kanten zeer matig. Toch weet VSCO’61 met 2-0 te winnen en dat is zonder meer verdiend. De harde wind in de eerste helft speelt zeker een rol van betekenis. Maar ook het gebrek aan wedstrijdritme van een aantal spelers aan de kant van VSCO’61. ESC trekt zich massaal terug op eigen helft en laat VSCO’61 het spel maken. Daar heeft VSCO’61 het moeilijk mee en tot kansen komt het dan ook niet.

Een meevaller is de treffer van Thomas van de Kolk in de 12e minuut. Een vrije trap bijna op de zijlijn aan de linkerkant wordt door hem  ingebracht. De bal wordt door iedereen gemist en verdwijnt bij de tweede paal in het doel (1-0).

VSCO’61 vergroot in de 27e minuut bijna de voorsprong. Van ruim buiten het zestienmetergebied schiet Thomas van de Kolk hard in. De bal belandt op de onderkant lat en via de rug van doelman Kevin Struik komt de bal op de paal.  

De enige mogelijkheid voor ESC komt van een vrije trap van Mathijs Frix in de 55e minuut. Van een meter of dertig knalt Frix de bal op het doel waar doelman Arjan ten Klooster de bal tot corner verwerkt. In de 68e minuut is VSCO’61 dichtbij een treffer. Na een mooie actie van Thomas van de Kolk op de achterlijn brengt hij de bal voor, maar deze gaat aan iedereen voorbij.

In de 81e minuut beslist Dominique van de Grift de wedstrijd. Een voorzet van Henk Elskamp kan hij geheel vrijstaand onder controle brengen en laat doelman Struik kansloos op zijn schot (2-0). Een belangrijke overwinning voor VSCO’61 dat eindelijk na lange tijd weer bijna compleet is. Volgende week gaat VSCO’61 op bezoek bij Lunteren dat een punt meer heeft dan De kanaries.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment