stb wezep

WEZEP - De op papier makkelijke uitwedstrijd tegen Olympia '28 stond voor STB 1 deze competitieronde op het programma. Daar waar Robin Füchten geblesseerd moest afhaken, maakte Stefan Bredewold zijn debuut. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat de punten Mee zouden worden genomen naar ‘De Boskuip’.

STB domineerde de wedstrijd en kreeg al snel wat kansen. Een schot van Gijs van Hulst werd gekeerd door de keeper en na een mooie combinatie mocht Robin Vos alleen door op de keeper, maar ook dit keer hield de keeper zijn doel schoon.

Ook de kopsterke Rutger Nijhof kon de keeper niet verrassen. Na een prima pass van Jan Reurink werd Steven Knol ingespeeld die de bal verlengde op Henk van Ommen waarop Henk de bal beheerst in het doel schoof 0-1.

Met een tweetal wissels: Willem-Jan Rietberg voor Dennis Vos en Stan Termes voor Robin Vos begon STB aan de 2e helft. De tegenstander liet al bij het betreden van het veld weten dat ze blij zouden zijn als de score niet te hoog zou oplopen. Natuurlijk gaf STB daar geen gehoor aan.

De 0-3 viel direct na rust. Na een mooie voorzet van de sterk invallende Stan Termes werd de bal teruggelegd op Alwin vd Beek, deze schoot de bal uit de draai in de bovenhoek.

Na een droog schot van Stan Termes werd het 0-4.

De 0-5 liet niet lang op zich wachten man of the match Gijs van Hulst met 2 doelpunten mocht na een mooie pass alleen door op de keeper en liet deze kansloos. Hierna vond de scheids het genoeg en floot ,5 minuten te vroeg, de wedstrijd af.

Samengevat een goede dag voor STB1: 5 treffers en 3 punten, waarmee de koppositie weer werd verstevigd.

Volgende week ontvangt STB1, Zwolsche Boys 5 deze wedstrijd begint om 14.30.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment