olvogym

WEZEP - Gymnastiekvereniging OLV0 geeft kinderen al heel vroeg de kans om te bewegen. Zo hebben zij een groep ouder- en kindgym (van 1 tot 4 jaar) onder leiding van Jacquelien Fijn. Bij ouder- en kindgym kan uw kind spelenderwijs en onder begeleiding van hun eigen vertrouwde (groot/gast)ouder de grenzen en mogelijkheden van zijn lichaam leren kennen. Uw kind wordt gestimuleerd om te bewegen: te klimmen, klauteren, balanceren, hangen en springen. Juist op deze leeftijd is het ontwikkelen van een goede motoriek ontzettend belangrijk!

Kijk HIER voor een fotoreportage van Alida Bosma

De kinderen rennen, spelen met een bal, zingen liedjes en verkennen de uitdagende binnenspeeltuin, die samen met de ouders is gebouwd. Iedere week staan er weer nieuwe spannende speelsituaties. Het samen spelen met andere kinderen is een ervaring waar uw kind van leert en geniet. Daarnaast is het gewoon ook heel gezellig.

Vindt uw kind het ook leuk om te klimmen, te klauteren of te rollen? Kom dan eens vrijblijvend kijken bij het ouder- en kindgym-uur op de vrijdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur in het speellokaal van basisschool De Wereldweide.

Meer informatie kunt u vinden op: www.olvo-wezep.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment