Charissa

WEZEP - Zaterdag 9 februari ging Charissa met haar coaches naar België om deel te nemen aan de Champions Trophy der lage landen. Zaterdag  was het zover, een reis van ruim 2 uur. Charissa had er enorm veel zin in, om met twirlsters van Nederland en België te strijden voor de titel.  Voor het eerst in de geschiedenis van Majofique dat er iemand op de Champions Trophy staat. Alleen deelnemen hieraan is al geweldig! Charissa heeft met haar 8 jarige leeftijd al heel wat medailles en titels gewonnen en dan nu deelnemen aan deze wedstrijd. Weer een stapje hoger.

 Na de middag was het de beurt aan Charissa om haar kunsten te laten zien voor de Nederlandse en Belgische jury. De routine op muziek van “Brickwall” ging erg goed. De tricks en dans werden goed uitgevoerd en zij straalde op de vloer volgens coach Gerda Spaan.

Het spannende moment voor Charissa was wel de prijsuitreiking. Helaas geen podiumplek. Charissa werd 6e in de Solo Dance Juvenile Klasse, maar zij is weer een ervaring rijker.

 Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op  www.majofique.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment