WHC

WEZEP - WHC mag zaterdag eindelijk de competitie hervatten tegen ACV Assen, De al eerder geplande wedstrijden tegen DUNO D., SC Genemuiden en Excelsior'31 werden allemaal afgelast. ACV kwam in tegenstelling tot WHC al wel twee keer in actie. Bij de herstart van de competitie speelde het in Rijssen tegen Excelsior'31 met 0-0 gelijk. Afgelopen zaterdag won het op het eigen CATAWIKI stadion met 5-1 van Buitenpost.

Eerder dit seizoen eindigde het duel in Assen tussen ACV Assen en WHC in 5-2 . In Assen wisten beide ploegen tot aan de rust gelijke tred te houden. WHC doelman Jasper Kuiper wist voor rust een strafschop te stoppen nadat Wim van 't Ende binnen de 16 een overtreding had begaan.Echter na rust maakten de Assenaren het verschil. Het kwam binnen het uur aan de leiding door twee treffers van Ezra Schrijver. Via eem omachtzaamheid in de verdediging van ACV was het Robert Schonewille die de aansluitingstreffer maakte (2-1). Van der Heide bracht het verschil weer op 2 en tilde de score naar 3-1. WHC gaf niet op en scoorde via Jonathan van Marle de 3-2.  Toen er aan het einde van de wedstrijd meer ruimte kwam en WHC alsnog probeerde om gelijk te maken liep ACV uiteindelijk naar de 4-2 door Nande Wielink en de 5-2 door Max Jasper.

WHC ging in de winterstop in tegenstelling tot klassegenoten niet de landsgrenzen over maar belegde een trainingskamp al aan de zee in Ijmuiden. WHC oefende voordat het naar Ijmuiden ging eerst in en tegen Hierden en won na een 1-1 ruststand met 1-6. Voor WHC scoorden Jelle Post, Mark van Petersen, Melvin Velthuis, Luuc Knul en Huseyin Guveli (2X).Tijdens het trainingskamp in Ijmuiden oefende het is Sassenheim tegen ambitieuze Ter Leede en het verloor er nipt met 2-1.Een domper was de start van de competitie tegen in Doortwerth tegen DUNO D. 's Morgens werd door de regioconsul nog aangegeven dat de wedstrijd gewoon door kon gaan. Uiteindelijk keurde de scheidsrechter van dienst het veld alsnog af en kon de bus en de al veel afgereisde supporters weer onverrichterzake naar huis.Ook de wedstrijd tegen SC Genemuiden op zaterdag 26 januari werd afgelast. Doordat het kunstgrasveld door de vrijwilligers sneeuwvrij werd gemaakt kon er op donderdag 24 januari toch worden getraind en werd er op zaterdag 26 januari geoefend tegen de met afstand koploper in de zaterdag 1e klasse E HZVV. WHC won overtuigend met 4-1 . De treffers voor WHC kwamen op naam van Johnathan van Marle (2X), Huseyin Guveli en Luke Rodenburg.Afgelopen dinsdag oefende WHC op sportpark Mulderssingel tegen zondaghoofdklasser MSC Amslod. Bij rust stonden de blauwwitten achter met 0-2. Na rust scoorde Mark van Petersen de 1-2 aansluitingstreffer. Mede door een wel heel gemakkelijk gegegeven strafschop van Dhr. G. Keijl kon MSC uitlopen naar 1-3 en later na 1-4. Vlak voor tijd deze WHC nog wat terug toen Huseyin Guveli op aangeven van de naar Berkum vertrekkende Jonanthan van Marle de 2-4 kon aantekenen.De inhaalwedstrijd tussen DUNO D. en WHC is verschoven naar zaterdag 23 februari  De inhaalwedstrijd tussen WHC en SC Genemuiden staat voor zaterdag 2 maart op het programma.

En de afgelaste uitwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Excelsior'31 is vastgesteld op zaterdag 30 maart.Het duel tussen WHC en ACV Assen staat o.l.v. dhr. W.H. Kuintjes uit Zuilichem Hij wordt geassisteeerd doordhr. J. Jongenotter en dhr. J. van Eijden. De aftrap op sportpark Mulderssingel is om 14.30 uur

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment