voetbalschool

OLDEBROEK - De Groentjes Voetbalschool bij OWIOS gaat zaterdag 9 februari weer van start. Op de komende zaterdagen wordt er steeds van 10.00 tot 11.00 uur gevoetbald: 9 en 16 februari, op 16 , 23  en 30 maart   en op 13 april en 11 mei. Daarnaast bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan 4 : 4 wedstrijdjes op: 9 maart bij OWIOS, op 6 april bij WHC en op 18 mei bij VSCO.

De VBS Groentjes is voor jongens en meisjes van 4 , 5 en 6 jaar Voor deze leeftijden is het een uitstekende gelegenheid om vrijblijvend en gratis kennis te maken met de voetbalsport. Zij hoeven geen lid te zijn en een voetbaltenue is nog niet nodig, meedoen kan ook eerst op (oude)- schoenen en in gewone kleren.

 

Aanmelden:

Kom op zaterdagmorgen naar het sportpark en meld je bij trainer(s) op het veld of bij het jeugdsecretariaat. Uiteraard mag je ook eerst een keertje komen kijken, of je het wel leuk vindt.

Als al bijna 7 jaar of ouder bent , mag je ook op maandag of woensdag met jou leeftijdspupillen een aantal proeftrainingen meedraaien.

Informatie:

Dick Kroon, Hoofd Jeugd Opleiding

jeugdopleiding@owios.nl

06-14484845

Sportpark ‘Bovenmolen’, Bovenheigraaf 19a in  Odebroek.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment