2019 02 03 Front Zeuven Heuvels

WEZEP - Op zaterdag 23 februari a.s. organiseert loopgroep Wezep de derde jubileumloop in het 70e jubileumjaar van Atletiekvereniging de Gemzen. Deze jubileumloop gaat de geschiedenis in onder de titel: de 1e Wezepsche Zeuven Heuvelenloop. De start van deze loop is naast Gasterij de Zeuven Heuvels (Stationsweg 110 te Wezep) en kent twee prachtige en verschillende routes door het Waterwingebied van 5 en 10 kilometer. De start van de 10 kilometer is om 10.30 uur en de 5 kilometer start om 10.35 uur.

Zowel leden van de Gemzen, en atleten die geen lid zijn, kunnen meedoen. Het aantal deelnemers daarvan is beperkt (50) en wordt op volgorde van aanmelding verwerkt. Voor iedereen geldt dat zij zich vooraf moeten opgeven, zodat de organisatie op voorhand weet hoeveel deelnemers zij kan verwachten. Het opgaveformulier is te downloaden via http://www.gemzen.nl/nieuws/23febrzeuvenheuvelenloop.html

Je kunt dit volledig ingevulde formulier, met naam, adreswoonplaatsgeboortedatum, geslacht, afstand en naam loopgroep, tot 17 februari a.s. mailen naar het mailadres loopgroepwezep@gemzen.nl.

De deelname voor leden is gratis. Niet leden betalen € 5,- bij het afhalen van het startnummer. Alle deelnemers ontvangen na afloop, bij het inleveren van het startnummer, een gratis consumptie bij de Gasterij de Zeuven Heuvels.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment