duif1

OOSTERWOLDE - Zaterdagmiddag 19 januari a.s. worden de kampioenen weer gehuldigd van Kring 1 Regio Noord-West afdeling 8 Gelders/Overijsselse Unie. Het betreft hier de kampioenen onder de duivenmelkers in het gebied: Wezep, Hattemerbroek, ’t Loo, Oosterwolde, Oldebroek, ’t Harde, Elburg, Hoge Enk  en Doornspijk. Er is ook dit jaar weer op het scherpst van de snede gestreden om de hoogste eer op zowel de korte(vitesse), midden (midfond) en lange afstand (fond en marathonvluchten). Ondanks het extreme seizoen veroorzaakt door de unieke en bijzondere weersomstandigheden (hoge temperaturen, droogte) hebben toch de meeste vluchten doorgang kunnen vinden.

Iedereen die belangstelling heeft voor de duivensport kan dit keer terecht in het verenigingsgebouw van PV de Pelikaan te Oosterwolde. Naast de huldiging van de kampioenen, waaronder een schat aan prijzen en trofeeën zal worden uitgereikt,  wordt er een verloting gehouden met luxe prijzen. Daarnaast betreft het een gezellig samenzijn dus een goed excuus voor een middagje uit.

U bent dus van harte welkom om de kampioenen gehuldigd te zien worden, gezellig samen te zijn en kans te maken om leuke prijzen te winnen. Aan de inwendige mens is ook zeker gedacht dus u komt niets tekort.  Ook zal er nog een bonnenverkoop zijn geschonken door de kampioenen 2018. Vanaf 13:30 uur is het clublokaal geopend en de festiviteiten duren tot ca. 18.00 uur.

Locatie : verenigingsgebouw PV de Pelikaan, Mheneweg-Noord 19 te Oosterwolde.. Datum: zaterdag 19 januari 2019.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment