HATTEMERBROEK - OWIOS heeft goede zaken gedaan om de winnaarsronde te bereiken van het STB zomeravondtoernooi, door WHC3 een pak slaag te geven. Het werd 8 - 0. Vanaf het begin van de wedstrijd was OWIOS de bovenliggende partij en binnen een paar minuten verkeek de doelman van WHC3 zich of een afstandsschot van Gerco van Olst: 1 - 0. WHC3 wist geen tegenstand te bieden aan OWIOS en OWIOS kreeg kans op kans. Arjan ten Hove en Henk Scheffel namen beiden in de eerste helft nog 2 treffers voor hun rekening en zo stond er maar liefst een 5 - 0 ruststand op het scorebord.

In de 2e helft was er lange tijd weinig te genieten voor de toeschouwers. OWIOS liet weinig meer zien en WHC3 kreeg geen mogelijkheden om de achterstand te verkleinen. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd wist OWIOS nog 3 maal het net te vinden. Cor Lokhorst opende de score in de 2e helft, waarna Diederik van 't Hof van afstand de 7 - 0 tegen de touwen joeg. Henk Scheffel zette na een mooie aanval de 8 - 0 eindstand op het scorebord. VIKA lijkt in poule B zeker te zijn van de winnaarsronde en de 2e plek gaat zodoende tussen OWIOS en STB1. Beide ploegen treffen elkaar op woensdag 21 mei in een rechtstreeks duel om de 2e plek. STB1 dient deze wedstrijd te winnen om door te gaan naar de winnaarsronde, terwijl OWIOS aan een punt genoeg heeft om deze te bereiken.

Scoreverloop: 1 - 0 Gerco van Olst, 2 - 0 Arjan ten Hove, 3 - 0 Henk Scheffel, 4 - 0 Henk Scheffel, 5 - 0 Arjan ten Hove, 6 - 0 Cor Lokhorst, 7 - 0 Diederik van 't Hof, 8 - 0 Henk Scheffel

Overige wedstrijden deze week: dinsdag 13 mei: STB2 - WHC 4/5 en donderdag 15 mei: STB Recreanten - SMIT.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment