ad

ELBURG - De Elburger Watersportvereniging Admiraal van Kinsbergen (AvK) organiseert op zaterdag 19 januari 2019 van 15:30 tot 17:00 uur een informatiemiddag. Deze middag vindt plaats in het clubhuis ‘Doggersbank’, J.P. Broekhovenstraat 42 in Elburg. Kom gezellig langs, stel al je vragen, laat je informeren en proef de sfeer! Watersportvereniging Admiraal van Kinsbergen is al ruim 60 jaar dé ideale locatie voor watersporters. Vanuit de haven wordt er gevist, gezeild en gemotord. In en rond het mooi gelegen clubhuis worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud.Vanaf 7 jaar kan je op een laagdrempelige manier kennismaken met zeilen. Vorig jaar is men ook begonnen om volwassenen te leren zeilen. Niet alleen staat de watersport hoog in het vaandel maar  ook wordt een leerzaam, actief en educatief programma aangeboden.

Huren
Bij de watersportvereniging is het ook mogelijk om een zeilboot te huren. Voor de Jeugd is dat de optimist en voor de volwassenen de laser(eenpersoonsboot) of een volksboot (tweepersoons boot).

Winterprogramma
In het winterseizoen ga je niet het water op. Wel is er een actief en educatief programma om elkaar te blijven zien en affiniteit met de vereniging te houden. Dit jaar gaan de leden  een knopenbord maken en is er eind maart een Zwembadles. Hier leren de kinderen omslaan en de boot weer rechtop zetten.

Zomerprogramma
13 reguliere zeillessen
Optimisten kamp
Pinksterweekend
Eind september diploma uitreiking.

Voor overige informatie verwijzenzie:www.wsv-avk.nl,  Facebook of kan u contact opnemen met Mark Staes, tel. 06-13380001

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment