WHC

WEZEP - WHC begint op zaterdag 5 januari 2019 met de voorbereiding op de 2e seizoenshelft. Die dag is de Logistic Force Nieuwjaarsloop van WHC en wordt er getraind. Op dinsdag 8 januari oefent WHC in Hierden tegen het in de zaterdag 1e klasse D uitkomende Hierden. Hierden wordt getraind door Erwin Brem en staat na 12 speelrondes met 17 punten op de achtste plek. De aftrap van het oefenduel tussen Hierden en WHC op sporpark Mheenzicht in Hierden is om 20.00 uur.


WHC pakte uit de laatste 2 wedstrijden vier belangrijke punten. Het gelijke spel op Urk (2-2) werd gevolgd door een 2-0 overwinning  thuis op DETO Twenterand door twee doelpunten van Jonathan van Marle. WHC droeg daardoor de rode lantaarn over aan SVZW.  WHC staat nu op 15e plaats op de ranglijst met 9 punten.  DETO Twenterand staat op plek 14 met 9 punten uit 14 duels en heeft nog een inhaalduel tegen Berkum tegoed. CSV Apeldoorn is de nummer 13 op de ranglijst met 13 punten uit 15 duels. Berkum staat nu op een veilige 12e plaats met 15 punten uit 14 duels. De nummers 15 en 16 degradeerden rechtstreeks en de nummers 13 en 14 moeten via nacompetitie hun plek in de zaterhoofdklasse B zien veilig te stellen.

overz1

 

WHC gaat van vrijdag 11 januari tot zondag 13 januari op trainingskamp naar Ijmuiden. WHC traint bij Telstar in Velsen. Op zaterdag 12 januari oefent WHC is Sassenheim tegen Ter Leede dat uitkomt in de zaterdaghoofdklasse A. Ter Leede is de huidige nummer 2 op de ranglijst en heeft na 15 duels 30 punten. De achterstand op koploper Volendam is 7 punten.

Ter Leede wordt getraind door Henk Wisman die bezig is aan zijn 6e seizoen. In het betaalde voetbal was hij ondermeer trainer van FC Volendam, FC Den Bosch, Fortuna Sittard en Almere City. Ook in het seizoen 2019-2020 heeft hij Ter Leede onder zijn hoede.

Het oefenduel tussen Ter Leede en WHC wordt gespeeld op sportpark De Roode Moolen in Sassenheim De aftrap is om 14.30uur.

Op zaterdag 19 januari hervat WHC de competitie. WHC speelt dan in Doorwerth tegen promovendus DUNO D. dat na de 1e seizoenshelft op de negende plek is terug te vinden met 21 punten uit 15 duels.

overz2

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment