VSCO

OOSTERWOLDE - De eerste week van het nieuwe jaar staan er traditiegetrouw direct weer enkele activiteiten op het programma bij VSCO. Dat begint vrijdagavond 4 januari met de altijd gezellige Nieuwjaarsreceptie om 20.00 uur, waar ook de jubilarissen worden gehuldigd.

En vervolgens zal een dag later op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de Wintersportdag worden gehouden. Aanvang van het voetbaltoernooi is 12.45 uur. Om 15.34 uur worden de laatste poulewedstrijden gespeeld en de finalewedstrijden zullen om 15.55 uur aanvangen.

Onder het genot van snert, bruine bonensoep, glüh-wein en/of warme chocolademelk kunt u - genietend van de warmte van een vuurkorf - de verrichtingen van de verschillende teams bewonderen.

Na het toernooi is iedereen van harte welkom in de kantine, waar vanaf 17.00 uur zanger/entertainer Gerben Tijssen zal zorgen voor het nodige muzikale vertier. De Supportersvereniging zal gedurende de dag loten verkopen voor de verloting, waarvan de trekking na afloop van het toernooi en de prijsuitreiking plaats zal vinden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment