HATTEMERBROEK - De 2e wedstrijd werd net als de 1e wedstrijd gelijk gespeeld. De Mol keerde weer terug in het team waardoor Van Ginkel niet speelde. Door kleine fouten werd ook deze wedstrijd niet gewonnen. Op bord 1 ging de wedstrijd gelijk op en de tegenstanders waren aan elkaar gewaagd. In het eindspel komt De Mol in tijdnood waardoor De Mol verliest Op bord 2 de wedstrijd ging gelijk op, maar door een fout van Van Faassen haalde Wensink een dam en was de wedstrijd gelijk gespeeld.

Op bord 3. Probeerde Slendebroek de wedstrijd vast te zetten en dat lukt het aardig waardoor Plakmeijer 1 schijf moest offeren om verder te kunnen dammen. Hierdoor had hij alle moeite om Slendebroek in de problemen te brengen zodat hij zijn spel kon spelen en Plakmeijer langzaam in de problemen bracht. Aan het eind van de wedstrijd verliest hij nog 1 schijf en is de wedstrijd gespeeld.

Op bord 4 werd een boeiend spel gespeeld. Last speelt aanvallend en het lukt hem om vrij vroeg een dam te halen. Maar doordat Last niet goed oplet haalt Kappert een zetje uit en haalt hij ook een dam. Door een valletje te maken kan Last de dam weer afpakken en Kappert vast zetten waardoor Last de wedstrijd wint.

DEZ/NGKZ 2 –HartholtOlie/DOS 3 4-4

1. W. de Mol – Henk Mark 0-2

2. H. Wensink – E v. Faassen 2-0

3. A.J. Plakmeijer – W. Slendebroek 0-2

4. E. Last- K. Kappert 2-0

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment