WEZEP – Het eerste team van Badminton ’80 speelde zaterdag 18 oktober een thuiswedstrijd tegen Putten. Om aansluiting te houden met de bovenste plekken in de competitie is, zeker na het verlies van de vorige keer, een winst zeker gewenst. Helaas pakte dat wat anders uit in de Kamphal, het werd een verlies van 3-5.

De herendubbel van Alfred Scholten en Gerald van Dijk ging niet soepel van start. Ze kwamen al snel op achterstand te staan. De tweede set ging al beter, maar was net niet genoeg om er een derde set uit te halen met 9-21 en 18-21. De damesdubbel van Vera van Dijk en Dianne Barneveld kostte de eerste set ook wat moeite, maar daarna waren ze lekker op dreef. De partij werd gewonnen in drie sets.

De singels verliepen ook niet geheel als gepland. Eerste heer Scholten verloor beide sets met ruime standen. Ook bij Van Dijk en Barneveld werden verliespunten genoteerd. Alleen eerste dame Van Dijk wist nog een punt te pakken en was duidelijk te sterk voor haar tegenstandster met 21-10 en 21-8.

Ten slotte werden de mixen nog gespeeld. Scholten en Barneveld beten het spits af. De eerste set werd nog ruim verloren. De tweede set werd nipt in de verlening verloren met 20-22. Van Dijk en Van Dijk zaten lekker in hun spel en wisten zo de laatste punt naar Badminton ’80 toe te trekken.

Het vierde speelde ook thuis tegen Putten en noteerde ook een verlies van 3-5. Het herenteam speelde thuis tegen Zetten met maar liefst drie invallers wegens blessures en vakanties. Zij noteerden een eindstand van 4-4.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment