prijswinnaars

WEZEP - De Heuvelruiters in Wezep kunnen terug kijken op een hele mooie 2e editie van de JSPress Dressuurbokaal. Het waren vier dagen met volle rubrieken en mooie dressuursport. Er was een gezellige sfeer in de manege van Wezep. Gisteravond gingen de beste 11 combinaties van start in de finale. Ze streden tegen elkaar voor de felbegeerde 1e prijs waarbij een mooi geldbedrag van 250 euro te winnen viel.

Een mooi aantal bezoekers was aanwezig om te genieten van de dressuursport. In de pauze werd er een mooi shownummer gegeven door Alex van Silfhout met de KWPN goedgekeurde hengst Expression. Dit paard is in eigendom van de heer van G.W. van Norel uit Wapenveld.

Jan Souman mocht in de pauze een mooi dankwoord in ontvangst nemen namens het bestuur van vereniging. Patricia Wolters ontving uit handen van Maarten Schutte een KNHS speld omdat zij inmiddels al 20 jaar jurylid is. Ze mocht eveneens felicitaties in ontvangst nemen omdat zij kort geleden is geslaagd voor de cursus van Grand Prix jurylid.

De finale werd dit jaar gewonnen door Stefanie Waaijenberg met haar Fame. Carlijn Vaessen met Fossbury en Noa van Beek met Mirando mochten zich als 2e en 3e opstellen.

Zonder de vele vrijwilligers en onze sponsoren was het niet mogelijk geweest om zo'n mooi evenement neer te kunnen zetten! De organisatie is hen dan ook erg dankbaar voor hun medewerking en inzet!

Via deze link kunt u een sfeerimpressie bekijken van deze fantastische avond.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment