NoavBeekMirando

WEZEP - Esmay Schaftenaar kwam dit weekend van start op een dressuurwedstrijd in Zeewolde. Ze ging met haar pony Shutterfly van start in de klasse M1 dressuur. Haar doelstelling was een winstpunt behalen in deze klasse zodat ze zowel in de dressuur als springen M geklasseerd is. De dressuurproef was goed voor 193 punten en dit was goed voor een mooie 1e prijs.

Julia Vrolijken reisde met haar pony King William af naar het concours in Vinkega. De combinatie kwam voor het eerst uit in de klasse M2 dressuur. Er werden twee nette proeven neergezet wat goed was voor 188 en 182 punten. Met deze resultaten mocht de amazone twee keer de 1e prijs in ontvangst nemen.

 De zusjes Willeke en Dianne den Besten waren dit weekend op het concours in Nijkerkerveen te vinden. Willeke kwam met haar pony Den Deels Jarno uit in de B dressuur. De proeven werden beoordeeld met 180 en 182 punten en dit was goed voor twee keer de 2e prijs. Dianne ging met haar pony D.J.’s Timberwood van start in de klasse L1 dressuur. De eerste proef was goed voor 192 punten en de 1e prijs. De tweede proef werd met 188 punten beoordeeld en hiermee werd de 2e prijs behaald.

Vorige week ging Esmee Westerink van start op de springwedstrijd in IJsselmuiden. Met haar pony Adje kwam ze uit in de klasse L. Ze behaalde een 1e prijs en kreeg als extra prijs een Rabobank deken. Met Cupido kwam ze uit in progressieve parcours klasse L. Daar wist de amazone ook een 1e prijs te behalen en kreeg als extra prijs een Rabobank dekje.

Noa van Beek 3e tijdens finale JSPress Dressuubokaal

Dit jaar werd de 2e editie van de JSPress Dressuurbokaal verreden. Noa van Beek behaalde hele mooie resultaten met haar paarden. Op donderdag reed ze met Alert naar een 2e en 3e prijs in de klasse M2. De proeven waren beide goed voor 188 punten. In de avond ging de jonge amazone (13 jaar) van start in de klasse B dressuur met haar paard Mirando. De combinatie mocht twee keer de 1e prijs in ontvangst nemen! Er werd een puntentotaal van 210 en 212 behaald. Op het onderdeel ‘het paard de hals laten strekken’ kreeg Noa maar liefst een 10! Op zaterdag startte Noa haar beide paarden nog een keer. Met Alert behaalde ze een 4e prijs met 186 punten in de M2. De andere proef was net niet genoeg voor een prijs. Mirando was tijdens de proeven op zaterdagmiddag iets gespannen. Toch wist Noa haar goed rond te rijden en werden ze 1e en 2e met tweemaal een beoordeling van 200 punten. In de avond werd de spannende finale verreden. Noa en Mirando redden een nette proef. De combinatie mocht zich uiteindelijk als 3e opstellen met een mooi percentage van 70% (207, 217 en 206 pnt.) Noa won een mooie JSPress Dressuurbokaal statiedeken, een zak Horsefood muesli en Mirando kreeg een mooi lint omgehangen. Het mooie bos bloemen was voor de moeder van Noa.

Ruiters Heuvelruiters in de prijzen

Bernard Pleyter reisde dit weekend af naar een dressuurwedstrijd in Ruinerwold. Samen met zijn paard Fantasie kwam hij uit in de klasse B dressuur. De ruiter behaalde een 1e prijs met 191 punten en voor de tweede proef mocht hij de 2e prijs in ontvangst nemen. De proef was goed voor 185 punten.

Vanmorgen ben ik op wedstrijd geweest naar Ruinerwold.

Jurjan Bloem startte dit weekend op de springwedstrijd in Hierden. De ruiter ging met Fenna T van start in de klasse L. Er werd een mooie 4e prijs behaald. Met zijn andere paarden Willow en Diego kwam hij uit in de klasse M. In deze klasse behaalde de ruiter een 6e en 4e prijs.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment