henk

WEZEP - Henk Lodewijk, afgelopen vier seizoenen wedstrijdsponsor bij WHC, heeft zijn contract met vier seizoenen verlengd. Henk Lodewijk is de verlenging in een gesprek met Hennie van de Worp van de Businessclub WHC overeengekomen. "WHC heeft de wind nog niet in de zeilen in de hoofdklasse, maar ik ben er van overtuigd dat het goed komt," zegt Henk Lodewijk, eigenaar van het in Wezep gevestigde gelijknamige klussen- en metselbedrijf.

 Toen Henk Lodewijk eind 2010 ontslag kreeg bij Meco was er even sprake van lichte paniek in huize Lodewijk. "Even maar," zegt Henk. De optie om thuis te blijven en geld op een presenteerblaadje aangereikt te krijgen ging niet voor hem op. "Wat dat betreft ben ik van de oude stempel. Ik wil werken voor het geld."

Vanwege de crisis in (vooral) de bouw was een nieuwe werkgever vinden in die periode niet gemakkelijk. Henk Lodewijk ging niet bij de pakken neerzitten. Veel tijd had hij niet nodig voor de beslissing om als ZZP'er voor zichzelf te beginnen. Henk was ervan overtuigd op meerdere onderdelen in de bouw kwaliteit te kunnen leveren. "Ik ben een perfectionist en ik wil dat de klant tevreden is als ik een klus geklaard heb. Mijn werk is mijn visitekaartje", zegt Henk Lodewijk, die voorlopig nog wel vooruit kan met de klussen in zijn agenda. Nu zegt hij: "De beslissing om voor mezelf te beginnen had ik jaren eerder moeten nemen."

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment