WEZEP - WHC bekert door na een magere 0-1 winst op Be Quick ’28. In de eerste helft ging de wedstrijd aardig gelijk op met wat kleine doelkansen voor beide teams. Toen Peter Drolenga werd aangespeeld in het hart van de Be Quick ‘28 defensie was het raak. Echter Peter raakte bij die actie flink geblesseerd aan de enkel door een geblokt schot. In tweede instantie had Peter het karakter om de bal alsnog binnen te schieten. Daarna moest Peter vervangen worden door Rinse van der Velde.

WHC verzuimde in de tweede helft om het karwei snel af te maken en kreeg een strafschop in de schoot geworpen toen Rinse van der Velde binnen de 16 ten val werd gebracht. Ook nu wist WHC doormiddel van Raoul Jessurun de penalty niet te verzilveren. Be Quick ’28 kwam daarna een aantal keren gevaarlijk door maar WHC doelman Jasper Kuiper wist zijn doel schoon te houden. Ook op het einde wist WHC wat kansen te creëren maar niet tot scoren te komen. Door de winst zit WHC in de koker voor de volgende beker ronde.

De loting voor de 2de ronde van de KNVB districtbeker Oost zal op woensdag 22 oktober gebeuren in het KNVB districtskantoor aan de Keulenstraat 11 in Deventer.

De loting begint om 15.30 uur.

Scheidsrechter: F.E. ten Brake uit Dedemsvaart

Scoreverloop:

28. 0-1 Peter Drolenga

Opstelling WHC:

Jasper Kuiper, Raoul Jessurun, Robbert van Schie, Roan Admiraal, Jeffrey van Amersfoort, Jesse Betaze, Jonathan van Marle(76. Twan Bruinewoud), Yoshua van Marle, Peter Drolenga(28. Rinse van der Velde), Kevin Olaria(60. Wim van ’t Ende), Ibrahim Tuncer.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment