WEZEP - Zaterdag 25 oktober wordt in de turnhal in Beekbergen voor de 8e maal het Veluws Turn Toernooi gehouden. Turnsters van vijf verschillende verenigingen, allemaal gevestigd op de Veluwe, zullen hier hun eerste wedstrijd van dit seizoen turnen. Het wordt een spannende dag, want nu wordt duidelijk of de turnsters klaar zijn voor het nieuwe wedstrijdseizoen of dat er nog even hard getraind moet worden. Het doel van deze wedstrijd is dan ook het opdoen van wedstrijdervaring zodat het wedstrijdseizoen optimaal gestart kan worden.

Een nieuw seizoen betekent vaak nieuwe oefeningen met nieuwe elementen. Die voor het eerst uitvoeren op een wedstrijd is altijd spannend, dus zo’n extra wedstrijd om dit vast uit te proberen is voor veel turnsters een uitkomst.

De turnsters van de verenigingen OLVO Wezep, Agios Vaassen, Pegasus Heerde, Hercules Epe en Hanze Gym Hattem hebben er al veel zin in. Ook de juryleden zijn er klaar voor. Zij zullen de moeilijke taak hebben alle turnsters van jong tot oud een passend cijfer te geven.

De wedstrijddag, die wordt gehouden in de turnhal van de KNGU in Beekbergen, start om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment