badminton80

WEZEP –  Het was een zware week voor Amptmeijer Badminton ’80 waarbij alleen het eerste herenteam de winst wist te pakken. Vooral de thuiswedstrijden verliepen niet lekker, mogelijk hadden de teams last van het plotselinge koude weer en Sinterklaas. Het eerste team Amptmeijer 1 heeft nog wel goede zaken gedaan. Ze speelden tegen de directe concurrent Barneveld, die 1 punt boven ze staat. De wedstrijd werd zaterdagochtend 17 november vroeg in Barneveld gespeeld. Het team had invaller Hendri Nagelholt meegenomen om Gerald van Dijk te vervangen die nog altijd geblesseerd is.

De wedstrijd werd gestart met de herendubbel van Rémon van de Werfhorst en Hendri Nagelholt. In een spannende 3-setter wisten de heren de winst naar zich toe te trekken. De dames Vera van Dijk en Joanne van den Heuvel hadden moeite met het spel van hun tegenstandsters en hebben de punt net niet weten te pakken.

De singles gingen ook gelijk op. De heren hebben hierbij de punten laten liggen, de dames hadden inmiddels de grip terug gevonden en hebben hun punten gepakt.

Hopelijk kon het verschil in de mixen nog worden gemaakt. Van de Werfhorst en Van Dijk speelden een degelijke eerste set. In de tweede set kwamen ze net te kort, dus moest er een derde set aan te pas komen. Gelukkig hadden ze zich weer helemaal herpakt en trokken ze de winst naar zich toe. Nagelholt en Van den Heuvel hebben nog weinig samengespeeld. De eerste set verloren ze dan ook ruim. De tweede set ging het al stukken beter, maar ging de punt in de verlenging nipt verloren.

Het is dus een eindstand van 4-4 geworden. Hiermee staat het team halverwege de competitie op de tweede plaats. Met 1 punt verschil moeten ze Barneveld boven zich dulden. Het gaat een spannende tweede helft wordt de komende weken.

Het tweede team TTL Wezep heeft thuis verloren van GO! BC met 2-6. Het derde team Amptmeijer 2 verloor ook thuis met 2-6, maar dan van BC De Lobbers. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen heeft vrijdagavond goede zaken gedaan door met 1-7 te winnen van Inside ’82. Het meidenteam Plus Van den Hoven speelde thuis tegen BC’70 Veluwe en ze hebben met 1-5 verloren. Het jeugdteam Plus Van den Hoven heeft thuis met 1-7 verloren van Allotria.

De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 24 november om 14:30 uur voor het meidenteam. Dit betreft een inhaalwedstrijd. De volgende speelronde is op zaterdag 1 november, dan spelen het eerste team en het eerste herenteam thuis. Deze wedstrijden beginnen om 13:00 uur. Toegang tot de zaal is gratis, kom de teams dus aanmoedigen!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment