OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag in Dronten tegen ASV Dronten op het Burgemeester Dekker sportpark. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer W.M. Kieft.

OWIOS kan, net als vorige week, weer richting de polder afreizen voor de bekerwedstrijd tegen ASV Dronten. Het betreft hier de eerste wedstrijd na de poulefase en de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Na een seizoen niet tegen elkaar gevoetbald te hebben, mogen de ploegen nu voor de beker tegen elkaar strijden. In het seizoen 2012-2013 won OWIOS beide competitiewedstrijden met 2-1 en 3-1. Echter, waar OWIOS vorig seizoen een stapje terug moest doen van de 1e klasse naar de 2e klasse, bewandelde ASV Dronten juist de omgekeerde weg. ASV Dronten acteert dit seizoen boven verwachting in de 1e klasse en op dit moment staat men knap op de 3e plaats. OWIOS daarentegen had moeite om de punten over de streep te trekken in de 2e klasse en bivakkeert in de onderste regionen. Echter, vorige week in de polder tegen sv Lelystad ’67 kwam de ommekeer en won OWIOS haar eerste wedstrijd met 2-0.

OWIOS kwam de poulefase door als eerste te eindigen in een poule met VSCO ‘61, sv Zalk en Reaal Dronten met 2 overwinningen en 1 verloren wedstrijd. ASV Dronten eindigde achter HZVV als 2e in de poule en bekert ook verder. Bij HZVV werd er verloren, gelijkgespeeld tegen De Zweef en gewonnen van Hoofdklasser WVF.

Voor OWIOS is het zaak om het vertrouwen van vorige week verder te laten groeien tegen deze geduchte tegenstander. Met weer de inzet van vorige week moet OWIOS partij kunnen bieden om een ronde verder te komen in het bekertoernooi. Het belooft dan ook weer een interessante wedstrijd te worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment