feest

WEZEP - In verband met het 30 jarig bestaan van Majofique op 7 november, was de trainingszaal op 6 november mooi aangekleed en stond er een hapje en een drankje klaar. Majofique is 30 jaar geleden opgericht door de heer Van Bruggen, wel bekend als de toenmalige tamboer-maitre van de VLS Wezep. Majofique is begonnen onder de naam “Young Stars”, en heeft later een naamsverandering ondergaan. Majofique gaat naar wedstrijden door heel Nederland, ook hebben de dames zowat elk jaar op het NK gestaan als team of als solist. Dit hopen de dames nog lang vol te houden. De nieuwe wethouder Bob Bergkamp kwam langs om een indruk te krijgen van deze prachtige sport. Een mix van cultuur en sport waar hij trots op is. De wethouder liet weten dat Majofique Wezep op de kaart heeft gezet, ondanks dat het een kleine vereniging is.

Gerda Spaan gaf aan dat zij al 23 jaar met veel plezier de dames lesgeeft. En dat het geweldig is om de jeugd te zien groeien in een korte tijd. Daar doe je het voor! Ook hoopt zij dat er meer leden zullen komen, voor het behoudt van de vereniging. Zij werd in het zonnetje gezet. Ook Jolanda van Gelder kreeg een bedankje als hulptrainster. Daarnaast kregen alle leden een mooie spiegel in een hoesje, waarop staat Believe in Yourself. En namens de vereniging de woorden:

Al 30 jaar bestaat deze mooie vereniging!
Ook jullie mogen nu heerlijk stralen op de vloer...
Pak deze mooie spiegel, plak je glitters.. glimlach..
...GENIET....en STRAAL!!!!
Je mag er zijn!!!

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment