bandito

OOSTERWOLDE - Stichting Bandito team, doet actief mee aan tractorpulling wedstrijden die veelal georganiseerd worden door de NTTO.  Ze rijden met 2 tractoren mee in de  2,5 ton sport. Ook dit jaar heeft het team besloten om het  prijzengeld te doneren aan Stichting Veluwse Wens Ambulance. Afgelopen vrijdag 2 november werd tijdens de jaarlijkse sponsoravond de cheque overhandigd. Tijdens een kort praatje  werd er met sponsoren, clubleden en andere aanwezigen terug gekeken op het afgelopen seizoen. Daarna werd de cheque overhandigd aan het bestuur van de Veluwse wensambulance. Het team heeft een mooi bedrag van € 1520 bij elkaar gespaard.  

Dit bedrag is mede mogelijk gemaakt door het Flaeijelfeest in Nieuwehorne. Er is het team gevraagd daar hun klasse op poten te zetten en voor elke deelnemer kregen ze € 100 voor de wensambulance. En zo hebben ze € 1000 bij elkaar gespaard.

Stichting Bandito team is dan ook erg trots dat zij dit wel heel mooie bedrag aan deze geweldige stichting mag schenken. Met dit bedrag kunnen weer een aantal wensen vervuld worden. Het Bandito team geniet wekelijks van de mooie momenten die ze hebben tijdens het uitoefenen van hun sport/hobby en nu kunnen we iets terug doen voor onze (zieke) medemens.

Meer informatie: http://teambandito.wordpress.com of http://www.veluwsewensambulance.nl/

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment