OOSTERWOLDE - In de oefenwedstrijd tegen eersteklasser Go Ahead Kampen laat VSCO’61 met name in de eerste helft goed voetbal zien. Met soms fraai combinatiespel dwingt de ploeg van trainer Wilfred Westerhuis een 3-0 voorsprong af bij de rust. In de tweede helft wordt er niet meer gescoord en speelt VSCO’61 de wedstrijd zakelijk uit.

De supporters van VSCO’61 kunnen al binnen twee minuten na het begin van de wedstrijd juichen. Remco van ‘t Hul schiet de bal, die in de zestien voor zijn voeten komt, keihard in de touwen. Ook na deze snelle voorsprong behoudt de ploeg uit Oosterwolde het betere van het spel op het eigen sportpark De Heughte.

Go Ahead Kampen probeert het wel, maar weet niet echt tot uitgespeelde kansen te komen. Die komt er wel als keeper Arjan ten Klooster de bal in de voeten van een tegenstander plaatst. Met een knappe redding weet hij zijn eigen fout te herstellen.

Nog voor er een half uur verstreken is staat de 2-0 op het bord. Ruben Buijserd schuift van achteren in en weet met een fraaie steekpass Gerwin de Leeuw te bereiken, die de bal beheerst langs de keeper van Go Ahead Kampen in de hoek plaatst.

Nog voor de rust staat de 3-0 op het scorebord. Martijn Pluim rondt een mooie combinatie in het zestienmetergebied van de tegenstander af met een fraaie bal achter zijn standbeen.

De tweede helft is niet zo boeiend als de eerste helft. Go Ahead Kampen dringt wel aan, maar weet niet echt gevaarlijk te worden. VSCO’61 speelt de wedstrijd zakelijk uit en weet de nul te houden.

Als de Kanaries het vertoonde spel ook in de competitie weten voort te zetten is er zeker het één en ander mogelijk. Op zaterdag 25 oktober wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen Zwart Wit ’63 in Harderwijk.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment