badminton80

WEZEP –  Na een aantal weken rust is deze week de competitie bij Amptmeijer Badminton ’80 weer verder gegaan. Het eerste team Amptmeijer 1 speelde tegen een directe concurrent, Ban, die met een paar punten verschil net onder ze staat. Het is dus een belangrijke wedstrijd voor het team, die ze met 5-3 weten te winnen. Het niveau lag dicht bij elkaar, gezien de vele 3-setters. Ook de andere teams doen het wederom goed, waarbij het jeugdteam voor het eerst een wedstrijd wint!

De wedstrijd van het eerste team begon goed met winst in beide dubbels. Gerald van Dijk is nog altijd geblesseerd, hij werd deze week vervangen door Hendri Nagelholt. Samen met Rémon van de Werfhorst wist hij de dubbel in een spannende 3-setter te winnen. De dames Vera van Dijk en Joanne van de Heuvel speelden ook een 3-setter. In de verlenging van de derde set haalden ze de winst binnen.

Van de Werfhorst begon vervolgens aan zijn singel. De eerste set trok hij naar zich toe, maar in de tweede set maakte hij teveel eigen fouten. De derde set bepaalde wie de partij ging winnen; de tegenstander bleek te sterk. Tegelijkertijd stond Van Dijk haar singel te spelen. Wederom moest er een derde set gespeeld worden. De eerste set moest ze nog haar meerdere erkennen in de tegenstandster, maar ze kwam steeds beter in haar spel. Door vermoeidheid bij de tegenstandster wist ze uiteindelijk de partij te winnen.

De volgende singel werd gespeeld door Nagelholt. Ook deze partij eindigde in een 3-setter, die Nagelholt heeft gewonnen. Van de Heuvel bleef niet achter en plakte er ook een derde set achteraan. Alleen was zij minder succesvol, de punt ging naar Ban.

Tenslotte was het toch nog tijd voor de mixdubbels. Van de Werfhorst en Van Dijk speelden de enige partij van de dag zonder een derde set. Zij wisten steeds een paar punten voor te blijven en pakten zo de winst. Nagelholt en Van de Heuvel sloten de middag af met een derde set, maar moesten de laatste punt aan de tegenstanders gunnen.

Het tweede team TTL Wezep speelde uit tegen Allotria en heeft met 5-3 verloren. Het derde team Amptmeijer 2 heeft donderdag uit gespeeld tegen Appoldro en heeft met 6-2 verloren. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen speelde thuis tegen Ban en heeft met 7-1 gewonnen. Het tweede herenteam Kamphuis speelde thuis tegen Beca 2000 en heeft er een 4-4 uitgesleept. Het meidenteam Plus Van der Hoven speelde uit tegen Zeewally en heeft met 5-1 verloren. Het jeugdteam Plus van der Hoven speelde thuis tegen Fairplay dac en heeft met 7-1 gewonnen.

Volgende week spelen het eerste team en het tweede herenteam thuis op zaterdag 10 november. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur en toegang voor het publiek is gratis. Het eerste herenteam speelt woensdag 7 november thuis vanaf 19:15 uur.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment