Jeugdteam

WEZEP - Afgelopen zaterdag 3 november mochten alle leden met hun onderdelen Majofique vertegenwoordigen op de Kampioenschappen van de MBGF te ‘t Harde. Dit komt niet vaak voor bij een vereniging. De dames deden mee met 11 optredens en 6 optredens verdienden een podiumplek en zijn geplaatst voor het NK MBGF/NTSB Majorette en Twirl wat plaats zal vinden op 26 en 27 Januari 2019. De dames die geplaatst zijn maken op het NK weer kans op plaatsing voor de Championstrophy wat op 9 februari 2019 in België wordt gehouden (Internationale wedstrijd van de lage landen), of als 1 batonner van de NTSB de punten te halen voor de IC of EK in Frankrijk.

De volgende dames behaalden de punten voor het NK. Charissa van Gelder werd 1e met maar liefst 85 punten en kreeg goud. Het duo Charissa en Esmee van de Bosch werden 2e met 82,6 punten en kregen zilver. Het duo Aylaine Spaan en Jiska Montizaan kregen brons voor de 3e podiumplek met 79,8 punten. Het duo Kim Spaan en Thirza Holstege werden 1e met 85,4 punten en verdienden goud. 1 batonner Kim Spaan werd 2e met een zilveren plak en scoorde 4,1 punt en het Jeugdteam (Shannen, Viënna, Esmee, Rachel, Nicole en Charissa) gingen voor brons een 3e plaats met 71,6 punten.

Ook solist Aylaine, Viënna, Rachel, Shannen en het Seniorenteam (bestaande uit Kim, Thirza, Shannen, Leonie, Jacqueline, Jiska en Aylaine) die niet in de prijzen vielen, behaalden wel de punten voor het NK, maar hadden helaas geen podiumplek.

Coach Gerda Spaan en hulpinstructrice Jolanda van Gelder zijn erg trots op deze leerlingen. De dames gaan met sprongen vooruit!

 Aankomende dinsdag bestaat Majofique, alweer 30 jaar. Daarom is het zo geweldig dat de dames in hun jubileumjaar heel veel prijzen naar binnen hebben gesleept. Een vereniging om trots op te zijn, waar het plezier en gezelligheid bovenaan staat. Is de sfeer goed en hebben de dames het naar hun zin, dan kun je ook presteren zegt coach Gerda Spaan.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment