OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag op het eigen sportpark Bovenmolen tegen VVOP uit Voorthuizen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer G.W.R. Poffers. Voor het 4e seizoen treffen OWIOS en VVOP elkaar weer. Wedstrijden die zich altijd kenmerken door veel doelpunten. Gemiddeld vielen er de afgelopen seizoenen ruim 4 doelpunten per wedstrijd. OWIOS verloor vorig seizoen thuis met 2-1, waar het met rust ruim voor had kunnen staan. Uit trok OWIOS in een snerpende ,koude Siberische wind met 3-2 aan het kortste eind. OWIOS lijkt bij de laatste wedstrijden vaak recht te hebben op de overwinning, maar uiteindelijk stond OWIOS met lege handen.

VVOP staat op een 7e plaats met 9 punten uit 6 wedstrijden. Het won 3 wedstrijden en verloor 3 wedstrijden. Er werd gewonnen van Valleivogels, VRC en VSCO. Verloren werd en van Unicum en de afgelopen twee wedstrijden van Blauw-Geel ’55 en FC Horst.  Vorige week won FC Horst met 4-1 van VVOP. 

OWIOS staat op een 11e plaats met 5 punten uit 6 wedstrijden.  OWIOS heeft 1 wedstrijd gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 3 verloren. OWIOS heeft zichzelf verschillende keren niet beloond voor het goede spel door de gecreëerde kansen niet te maken. Verschillende keren had OWIOS recht op meer, maar kansen omzetten naar doelpunten is ook onderdeel van het voetbal. Vorige week verloor OWIOS met 2-0 van koploper Woudenberg. Op het moment dat het wachten was op het doelpunt voor OWIOS viel het doelpunt voor Woudenberg. In blessuretijd gooide koploper Woudenberg definitief het duel op slot.

Het begint tijd te worden dat OWIOS zichzelf beloond voor het goede voetbal en dito inzet en dat de 3 punten op Bovenmolen blijven. VVOP zal daarentegen niet voor derde maal achter elkaar het schip willen ingaan.  Het beloofd dan ook weer een spannende wedstrijd te worden.

Na afloop van de wedstrijd wordt er de jaarlijkse bazaar gehouden in het clubhuis.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment