VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag gaat VSCO’61 op bezoek bij Lelystad’67. De wedstrijd op sportpark Langezand begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter K. (Kevin) Weever. Dit seizoen wil het nog niet echt vlotten met Lelystad’67. Na zes wedstrijden zijn slechts vier punten bij elkaar gespeeld en staat het voorlaatst.  De eerste wedstrijd tegen Lunteren werd nog gewonnen. Daarna werd alleen nog gelijk gespeeld tegen OWIOS.  De overige wedstrijden werden verloren. Lelystad’67 staat op een plek wat we niet van hen gewend zijn.  Afgelopen zaterdag werd thuis met 0-2 verloren van Renswoude.

VSCO’61 staat met negen punten op de zesde plaats. Afgelopen zaterdag werd in de slotfase gewonnen met 2-1 van Lunteren. Een wedstrijd die beide kanten op kon en een gelijkspel meer de verhouding weergaf. VSCO’61 trok als gelukkige aan het langste eind door de winnende treffer van Jan van ’t Oever.

Vorig seizoen verloor VSCO’61 beide wedstrijden tegen Lelystad’67. Uit werd met 2-1 verloren en thuis met 0-2. Beide teams kwamen elkaar in de afgelopen jaren zesmaal in competitieverband tegen. In de wedstrijden in Lelystad wisten beide teams driemaal te winnen. Lelystad’67 zal zch ongetwijfeld willen herstellen van de slechte start. Een overwinning voor VSCO’61 betekent een stevige positie in de middenmoot. Hopelijk dat de punten mee gaan naar Oosterwolde.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment