loopgroep

NUNSPEET - De organisatie Loopgroep2000 hoopt op zaterdag 10 november op een mooi evenement met veel recreatielopers en veel strijd voor de ereplaatsen maar ook veel sfeer met disk jockey Rik Mentink  samen met speaker Jan de Bekker de . Ook voor de jeugdlopen veel sfeermomenten.. Er wordt gelopen voor prijzen beschikbaar gesteld door Intersport Meijers voor alle leeftijdsklassen op de 5 en 10 km. Vorig jaar waren er 950 deelnemers en ook veel lopers uit de regio. Voor elke deelnemer ligt een mooie herinneringsmedaille bij de finish.

Programma op zaterdag 10 november :

10.00 uur start jeugdloop 550 meter voor jeugd van 5-8 jaar in de klasses 5-6 en 7-8 en ook bambino’s mogen meelopen mits onder begeleiding van de ouders.

10.15 uur start jeugdloop over 1700 mtr = rondje Zandenplas voor jeugd 9-12 jaar in de klasses 9-10 en 11-12 jaar aansluitend prijsuitreiking.

De jeugd gaat strijden voor de medailles goud zilver en brons  en voor alle deelnemers een mooie medaille

11.00 uur start 5 km met na een rondje zandenplas een klein rondje zandenbos .

12.00 uur start 10 km met na een rondje zandenplas een grote ronde door het zandenbos en wel een gecertificeerd parcours.

Hierna prijsuitreiking met bonnen van Intersport Meijers en prijzen in natura.

Afslag 15 van de snelweg Zwolle Amersfoort. Parkeren volg aanwijzingen van verkeersregelaars en kijk op de borden. Parkeren bij de camping de Witte Wieven en bij de ventweg van de Eperweg en het parkeerterrein van staatsbosbeheer.

Inschrijven via www.inschrijven.nl tot vrijdag 9 november 12.00 uur of op de dag zelf in de tent bij de kiosk waar ook het startnummer opgehaald kan worden. Kijk ook voor alle nieuwtjes op www.loopgroep2000.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment