Yael en Louise

WEZEP - Afgelopen woensdag werd er bij de Deltaruiters in IJsselmuiden een dressuurwedstrijd georganiseerd. Chayenne Karel wist daar met haar pony een 2e prijs te winnen met een score van 184 punten. In Hoevelaken werd er dit weekend om de prijzen gesprongen. Louisa Pongers kwam met Flash uit in de klasse B cat. ABC. De combinatie wist een 2e prijs te winnen. Yael Kooiker kwam op deze wedstrijd uit in de klasse BB en B. In de eerste rubriek werd ze met haar pony Goldfever 2e. De tweede rubriek was goed voor de 5e prijs.

Deze herfstvakantie werd er in Ermelo gestreden om de Zilveren Pauw. Faye Reintsema nam deel aan de M1 rubriek. De amazone reed met haar pony Prince naar de overwinning. De score bedroeg 187,5 punten en daarmee ontvingen ze een ticket voor de finale die avond. In de finale namen 16 combinaties deel. Faye wist hier een knappe 3e prijs te winnen. Ze won een goed gevulde envelop en een mooie Zilveren Pauw erelint.

Op hetzelfde evenement kwam Rosan van de Goor uit in de klasse Z2 cat. DE. Op vrijdag wist ze met haar Elexa tweemaal de rubriek te winnen. Dit met scores van 68,25% en 68,84%. Hiermee mochten ook zij door naar de finale. De combinatie scoorde voor hun finaleproef 67,5% en wisten daarmee de 2e prijs te winnen.

Dianne den Besten kwam tijdens de Zilveren Pauw uit in de klasse B. De amazone wist met haar Enkershof Irna beide rubrieken op naam te schrijven. De eerste proef was goed voor 212 punten en in de tweede proef werd 207,5 punten behaald. De combinatie mocht terug komen in de finale. Daar behaalden ze een 6e prijs met 198,5 en 189 punten.

Quiana Altena ging dit weekend van start tijdens het Zilveren Ui in Kampen. De amazone sprong met haar Chanel mee in de klasse L cat. ABC. In het twee fasen parcours wist de combinatie de 2e prijs te winnen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment