b1

WEZEP - De B1 van Rood-Wit is afgelopen zaterdag alsnog kampioen geworden. De B1 liet het aankomen op de laatste veldwedstrijd van dit seizoen. Een week eerder konden ze het kampioenschap al binnen halen, maar toen werd er helaas verloren in de laatste minuut van de wedstrijd. Nu kwam het op de allerlaatste veldwedstrijd aan, dus extra veel druk voor de spelers en coaches van de B1. Er werd gespeeld tegen de Meeuwen B3 uit Putten.

Van veel spanning was er deze keer in de wedstrijd niet veel te merken. De B1 had geleerd van de fouten in de vorige wedstrijd en de Meeuwen kwam deze wedstrijd niet aan de bak tegen de B1 van Rood-Wit. De B1 won met maar liefst 13-2 van de Meeuwen en daarna kon het kampioensfeestje worden gevierd.

Door dit kampioenschap in de vierde klasse, mag de B1 in de zaal gaan acteren in de 3e klasse. Spelers van de B1 zijn: Suzanne van der Plas, Lisa Petrovic, Mirthe van Oene, Sylvana Heijninck, Jessica Mensink, Jiska van Boven, Ruben van Bekkum, Sander van Renselaar, Michael Mook en Patrick van Unen. Trainers: Laura van Beesten en Rik Groeneveld.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment