OWIOS

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag in en tegen koploper Woudenberg op sportpark De Grift. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer S. Oosterkamp. OWIOS zal, zover bekend, voor de eerste keer in haar historie aantreden tegen Woudenberg. De afgelopen 3 jaar speelde Woudenberg in de 1e klasse. De eerste 2 jaar in het district West I en vorig seizoen in het district Zuid. Afgelopen seizoen eindigde Woudenberg op de 12e plaats en via de nacompetitie degradeerde Woudenberg naar de 2e klasse. Bij de klasse-indeling werd Woudenberg ingedeeld in het district Oost en zal veel onbekende clubs tegenkomen. Hoofdtrainer bij Woudenberg is Jeroen Peters die ook hoofdtrainer is geweest bij WHC en in het verleden hoofdtrainer was bij Veensche Boys.

Woudenberg staat na 5 wedstrijden bovenaan met 12 punten uit 5 wedstrijden. De start van de competitie begon beroerd. Woudenberg verloor met 5-1 van AVW ’66. Daarna won Woudenberg de overige 4 wedstrijden met duidelijke cijfers. Er werd met 4-1 gewonnen van Lelystad ’67, Unicum en Elburger SC. Vorige week werd de derby tegen Renswoude met 3-1 gewonnen. Opvallend was dat Woudenberg voor de 3e keer op een 1-0 achterstand kwam, maar toch aan het langste eind trok.

OWIOS staat op de 9e plaats met 5 punten uit 5 wedstrijden. OWIOS won van VRC en speelde gelijk tegen VSCO en sv Lelystad ’67. OWIOS verloor van FC Horst en vorige week werd er verloren van Unicum met 5-1. Breekpunt in de wedstrijd was vlak na rust dat de gelijkmaker van OWIOS van de lijn werd gehaald en even later keek OWIOS tegen een 3-1 achterstand aan. Het goed voetballende Unicum liep uit naar 5-1 en pakte terecht de overwinning.

OWIOS kan de borst natmaken voor de wedstrijd tegen Woudenberg. Woudenberg zal de koppositie niet uit handen willen geven. OWIOS weet dat de verschillen in deze klasse klein zijn en kan zich vastbijten in de tegenstander en hopelijk zichzelf belonen voor het spel van de afgelopen weken.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment