VSCO

OOSTERWOLDE - Komende zaterdag speelt VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen VVOP uit Voorthuizen. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter S. (Steve) Oosterkamp. Afgelopen week wist VVOP de thuiswedstrijd tegen VRC met 3-1 te winnen. Door deze overwinning staat VVOP met zes punten op een gedeelde eerste plaats. Op doelsaldo staat het op de vijfde plaats. De eerste wedstrijd werd met 0-2 gewonnen van De Valleivogels. In de tweede competitieronde werd met 1-4 verloren van Unicum.

VSCO’61 staat met vijf punten op de zesde plaats, direct achter VVOP. VSCO’61 is nog ongeslagen. De eerste wedstrijd werd met 2-2 gelijk gespeeld in en tegen Renswoude. Thuis tegen AVW’66 werd een 1-0 overwinning geboekt en afgelopen zaterdag werd de derby tegen OWIOS in Oldebroek beëindigd met een 2-2 gelijkspel. Bij rust keek VSCO’61 tegen een 2-0 achterstand aan, maar De Kanaries rechten hun rug en wisten in de tweede helft langszij te komen.

VSCO’61 en VVOP kwamen elkaar vorig jaar in de competitie ook tegen. Beide wedstrijden wist VSCO’61 te winnen. Uit werd met 0-2 gewonnen en thuis werd een 3-0 overwinning geboekt. De uitslagen doen vermoeden dat de overwinningen makkelijk tot stand kwamen. Dat was niet het geval.

VSCO’61 zal beter moeten starten dan afgelopen week om een goed resultaat te behalen. VSCO’61 zal het vooral van het collectief moeten hebben, gepaard met een gezonde dosis werklust. We hopen dat de punten in Oosterwolde blijven en VSCO’61 een goed vervolg kan geven aan de start van de competitie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment