badminton80

WEZEP –  Het blijft op rolletjes lopen bij Amptmeijer Badminton ’80 tijdens dit competitieseizoen. Bijna alle seniorenteams hebben hun wedstrijden gewonnen. Het eerste team Amptmeijer 1 speelde vrijdagavond 5 oktober uit tegen Hellas 1 in Nunspeet. Wegens lichamelijk ongemak kon Gerald van Dijk niet spelen. Hij werd vervangen door Cornel van Dorp. Ook deze samenstelling bleek geslaagd, het team heeft de avond afgesloten met 2-6 winst.

 

Cornel van Dorp en Rémon van de Werfhorst mochten als eerste aantreden in de herendubbel en dit werd een moeizame wedstrijd. De eerste set zaten ze er nog niet in en verloren met 21-13. De tweede set veranderde het spel en dit konden ze goed doorzetten in de derde set met de standen 14-21 en 18-21. Voor Joanne van den Heuvel en Vera van Dijk was het ook een lastige dubbel. Zij wonnen de eerste set, maar raakten de tweede set in een dipje. Gelukkig was er de derde set om toch het punt binnen te halen met de standen 16-21, 21-14 en 14-21.

Nu was het de beurt aan Van Dorp in de singel, die al vele keren had gespeeld tegen de eerste heer van de tegenstander. Het werd een mooie wedstrijd met lange rally’s, maar helaas een verliespunt met de standen 17-21, 21-14 en 21-15. Op de andere baan speelde Van Dijk. Zij speelde een solide wedstrijd en won glansrijk met 4-21 en 10-21. Nu was het de beurt aan Van de Werfhorst en Van den Heuvel om de punten binnen te halen. Van den Heuvel slaagde daar in met 16-21 en 13-21. Van de Werfhorst had een moeizame singel en kon niet het spel bepalen. Zijn verliespunt kwam tot stand met de standen 21-17 en 21-9.

De eerste mix van Van Dijk en Van de Werfhorst werd gewonnen met 14-21 en 13-21. De tweede mix van Van den Heuvel en Van Dorp werd ook gewonnen met 19-21 en 13-21.

Het tweede team TTL Wezep speelde zaterdag thuis tegen Trefzeker BC en heeft met 5-3 gewonnen. Het derde team Amptmeijer 2 speelde woensdagavond thuis tegen Barneveld en wist er een 6-2 zege uit te slepen. Het eerste herenteam Bakker Bestratingen mocht maandagavond al uit naar Beca 2000 in Arnhem en is terug gekomen met een 2-6 winst op zak. Het tweede herenteam Kamphuis speelde woensdagavond uit tegen De IJssel en heeft helaas met 7-1 verloren. Het meidenteam Plus Van der Hoven speelde zaterdag thuis tegen het sterke Selby en heeft met 0-6 verloren. Het jeugdteam speelde hun eerste wedstrijd thuis tegen Genemuiden en heeft er een 2-6 stand uitgehaald met 1 speler minder.

De volgende wedstrijden worden op 3 november gespeeld in De Kamphal te Wezep. Het eerste team, het eerste herenteam, het tweede herenteam en het jeugdteam spelen dan thuis. Het is dus volle bak op deze zaterdag, vanaf 13:00 uur kunnen de teams weer worden aangemoedigd.
 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment