Thirza en Kim Promotie

WEZEP - Twirlvereniging Majofique uit Wezep hadden zaterdag een wedstrijd in IJsselmuiden van de NBTA.  De dames deden mee met 11 optredens en behaalden 7 podiumplekken, waaronder 1 promotie en plaatsing NK van de NBTA. Het was een mooie zonnige dag in IJsselmuiden, en de dag kon al helemaal niet meer stuk na de prijsuitreiking. Thirza Holstege en Kim Spaan uitkomende als duo in de Senior Beginner Klasse behaalden met 71,4 punten een 1e plek en promotie naar de Intermediate Klasse, tevens hebben de dames zich geplaatst voor het NK NBTA wat in december van dit jaar zal plaatsvinden.

 Ook de andere deelneemsters kwamen goed voor de dag. Zo behaalde het jeugdteam (Rachel, Vienna, Shannen, Nicole, Esmee en Charissa) een 2e plek in de Juvenille Klasse. Ook voor het duo Jiska Montizaan en Aylaine Spaan was er een 2e plek in de Senior Novice Klasse. En Nicole Ponstein werd 2e met Kidstwirl in de Peewee Klasse. Lieke Fijn deed vandaag voor het eerst mee met Kidstwirl en werd 4e in de Peewee Klasse. De 3e plekken waren voor het duo Charissa van Gelder en Esmee van de Bosch in de Juvenile Novice Klasse, Solist Charissa van Gelder in de Peewee Beginners Klasse en 1 batonner Kim Spaan in de Senior Intermediate Klasse.

 Een geweldige dag voor Majofique en helemaal omdat dit ook hun jubileumjaar is. Op 7 november bestaat de vereniging 30 jaar! Coaches Gerda Spaan en Jolanda van Gelder zijn erg blij met deze resultaten. Ze noemen hun leerlingen in één woord:  'toppers'.

Ook lid worden van Majofique? Elke dinsdagavond wordt er getraind in de Erica Terpstrahal te Wezep. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.  Majofique start ook weer een nieuwe jeugdgroep.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment