VSCO

OOSTERWOLDE - Zaterdag speelt VSCO’61 de laatste poulewedstrijd voor de districtsbeker tegen eersteklasser Go Ahead Kampen. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de heer G.W.R. (Roel) Poffers.

In deze laatste pouleronde zijn de kaarten min of meer geschut. Go Ahead Kampen en WVF hebben de beste papieren om de knock-out ronde te bereiken. Beide teams hebben vier punten. VSCO’61 volgt met drie punten en maakt officieel nog kans om door te gaan, maar dan moet zaterdag gewonnen worden. CVVO is met nul punten sowieso uitgeschakeld.

Een overwinning op Go Ahead Kampen mag niet verwacht worden van De Kanaries. De Kampenaren speelden in de eerste wedstrijd gelijk tegen WVF (0-0), maar haalden vorige week met 10-0 verwoestend uit tegen CVVO. VSCO’61 wist haar eerste wedstrijd te winnen van CVVO (1-2). Vorige week gaven De Kanaries niet thuis tegen WVF en verloren met 1-4.

Daarmee zijn de kansen voor plaatsing voor de knock-out fase verkeken of er moet zaterdag een wonder gebeuren. Belangrijk is dat zaterdag een goede partij voetbal op de grasmat wordt gelegd, zodat de week erop met vertrouwen de competitie kan worden binnengegaan. 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment