SV Wezep Logo 150px

WEZEP -  Bij de Schietsport Vereniging Wezep zijn de eerste schoten weer gelost voor het nieuwe seizoen. De leden zijn de schietbaan weer opgegaan om te proberen een zo hoog mogelijke score te schieten. Men schiet op 10 meter afstand op schijven met een ringverdeling met een puntenwaardering van 1 t/m 10 punten waarbij de stip in de midden de roos is. En de roos is 10 punten waard. En met een serie van 40 schoten is het de kunst om meer punten als je clubgenoten te schieten. Men schiet bij de Schietsport Vereniging Wezep met Lucht geweer, lucht pistool en vuurwapens zoals pistool, karabijn, geweer en revolver. De club beschikt over een eigen clubgebouw met 12 schietbanen. Na het schieten in de veilige schietkelder kunnen de prestaties onder het genot van koffie of drankje met elkaar vergeleken worden in de gezellige kantine.

De schietsport is een concentratiesport die minder fysieke kracht vereist als menig andere sport. Daardoor is de sport uitermate geschikt mensen van alle leeftijden zowel mannen als ook vrouwen. De gezellige club die met zo’n 55 leden uit Wezep, Hattem, Heerde en Zwolle vervult duidelijk een regiofunctie.

Voor mensen die eens kennis willen maken met de schietsport zijn van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Dit kan op maandagavond vanaf 19.00 uur in schietsportaccommodatie De Doelen gelegen aan de Zeuvenheuvels 18 te Wezep. Of kijk op svwezep.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment