Ik neem je mee 2018

OLDEBROEK - De Nationale Sportweek is dit jaar van 15 tot en met 29 september. Aan het begin van het seizoen stellen veel sportaanbieders hun deuren open voor nieuwe bewegers. Daarnaast vieren zij de start van het sportseizoen met allerlei open lessen, clinics en activiteiten.

In de gemeente Oldebroek is huis aan huis een krant verspreid die in het teken staat van de sportweek. Er is aandacht voor allerlei actuele ontwikkelingen in de gemeente Oldebroek op het gebied van bewegen en gezondheid. Klik hier om deze krant digitaal te lezen.

Programma

Naast een fittest voor 55-plussers en workshops voor vrijwilligers is er divers beweegaanbod in de Nationale Sportweek. Het hele programma is te vinden op www.goedbezigoldebroek.nl.

Ik neem je mee
Ook dit jaar staat de Nationale Sportweek weer in het teken van ‘Ik neem je mee!’. Een verbinding met de Olympische waarde ‘vriendschap’. Het betekent dat zoveel mogelijk sporters een maatje, die niet of weinig sport, meenemen om een keer te gaan sporten. Iedereen ziet wel een beetje op tegen die eerste keer alleen naar de sportclub gaan om te sporten. Via deze campagne wordt de drempel voor de niet-sporters verlaagd en zullen zij sneller een keer komen sporten bij jouw club. Diegenen die wel sporten krijgen een extra duwtje in de rug om nog vaker te gaan sporten. Dus: Wie neem jij mee? Of met wie ga jij mee?

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment